Hoitajavälitys kunnille ja kaupungeille

Etsitkö sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa sijaiseksi tai pidempiaikaiseksi lisäresurssiksi? 

Hoivatehon hoitajavälityksen kautta löydät nopeasti luotettavat hoitoalan ammattilaiset ja opiskelijat lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin sekä keikkatöihin Etelä-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. 

Heidi Terho
info@hoivateho.fi
040 191 5107

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Lähihoitajien välitys

Välitämme ammattitaitoisia lähihoitajia kotihoitoon, perhetyöhön sekä vanhainkotityöhön. Hoitajavälityksemme tarjoaa yksityisille sekä kuntien ja kaupunkien sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköille turvallisen ja luotettavan tavan paikata hoitajapulaa.

Hoivateho

Miksi Hoivatehon hoitajavälitys? 

Vaivaton

Hoivatehon hoitajavälitys on vaivaton tapa hankkia lisää henkilöstöresursseja juuri silloin, kun niitä tarvitset. Hoitajavälityksen avulla voit paikata helposti esimerkiksi loma-ajoista, sairaspoissaoloista tai muista pidemmistä poissaoloista johtuvaa henkilöstövajetta.

Turvallinen

Hoitoalan hoitajavälityksen ansiosta voit välttyä vakituisen työntekijän rekrytointiin liittyviltä riskeiltä, löytää sopivan tekijän nopeammin ja jättää kaikki työnantajan vastuut ja velvollisuudet meidän huoleksemme. 

Luotettava

Hoivatehon hoitajavälityksen kautta löydät vastuullisia, reippaita ja motivoituneita lähihoitajia sekä alan opiskelijoita, joilla on työtehtäviin vaadittava pätevyys tai tarvittava määrä opintoja suoritettuna. 

Sairaanhoitajien välitys 

Välitämme myös sairaanhoitajia erilaisiin perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon tehtäviin, kuten rokotus-, röntgen- ja laboratoriotyöhön. Hoivateholla työskentelee yli 50 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, joiden joukosta löydämme varmasti sopivan tekijän juuri teidän tarpeisiinne.

Meistä sanottua

“Yhteistyömme on jatkunut 2 vuoden ajan ja saamme hoitajapulaan niin keikka kuin vakituisia tekijöitä. Yhteistyö on saumatonta eikä ongelmia ole tullut vaan aina löydämme yhdessä ratkaisun vaikeammassakin tilanteessa.” 

 -Kaupungin tilaaja

Vaihtoehtona suorarekrytointi

Etsitkö työntekijää määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen, muttet halua tuhlata aikaasi monivaiheiseen ja haastavaan rekrytointiprosessiin?

Hoitajavälityksen lisäksi autamme sinua mielellämme myös suorarekrytoinnissa ja etsimme sopivimman tekijän tehtävääsi sinun toiveidesi pohjalta. Kartoitamme ensin tarpeesi ja toiveesi rekrytoinnin suhteen, haastattelemme potentiaalisimmat työnhakijat ja esittelemme sopivimmat ehdokkaat sinulle.

Hoivateho

Vailla työntekijää tai työpaikkaa?

Heidi Terho
info@hoivateho.fi
040 191 5107

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake