Avoimet työpaikat sairaanhoitajille ja lähihoitajille

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä hoiva-alan yrityksessä?

Sairaanhoitaja, lähihoitaja tai alan opiskelija – Pidätkö itsenäisestä ja liikkuvasta työskentelystä, vaihtelevista hoitoalan työtehtävistä ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta?

Hoivateho tarjoaa sinulle monipuolisia työskentelymahdollisuuksia Etelä-Suomen, Kanta-Hämeen tai Uudenmaan alueella. Oletpa sitten vastavalmistunut, opiskelija tai jo kokeneempi hoiva-alan ammattilainen, meillä voisi olla työpaikka juuri sinulle.

Heidi Terho
info@hoivateho.fi
040 191 5107

Jätä avoin hakemus!

Joustavat työskentely mahdollisuudet hoiva-alalla

Hoivateho on hoiva-alan yritys, joka välittää työntekijöitään kaupunkien ja kuntien yksiköihin sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen henkilöstötarpeeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työllistymismahdollisuuksia, ja meillä voitkin tehdä hoitoalan töitä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, yksittäisistä vuoroista pidempiin sijaisuuksiin. Voit työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, miten sinulle vain parhaiten sopii.

Voit työllistyä vakituisesti tai tehdä keikkoja ja eri pituisia sijaisuuksia toiveidesi mukaan. Huomioimme aina työntekijöidemme työvuorotoiveet ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme mahdollisuuden rakentaa itse omat työvuorolistansa.

Avoimet työpaikat

Meidän kautta työskentelee laajasti hoito-alan ammattilaisia ympäri suomen julkisella sektorilla sekä yksityisellä sektorilla.

Palkkaus:

 • Lähihoitaja 2500€/kk + vuorolisät
 • Sairaanhoitaja 3000€/kk + vuorolisät
 • Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko 3000€-3500€/kk + vuorolisät
 • Lääkärit 10000€-12000€/kk + henk.koht.lisät

Jätä avoin hakemus paikkakunnallesi!

Jätä avoin hakemus

Lähihoitajat voivat meillä työskennellä mm.

Kotihoito

Kotihoidossa työskentelevät lähihoitajamme tekevät etupäässä itsenäisiä kotikäyntejä ja huolehtivat esimerkiksi ikääntyvien asiakkaiden lääkehoidosta, ravitsemuksesta ja hygieniasta.

Perhetyö

Perhetyössä lähihoitajamme voivat työskennellä asiakasperheen kotona, heidän arkeensa osallistuen. Lähihoitajat voivat esimerkiksi tukea vanhempien ja lasten välistä vuorovaikutusta ja olla apuna arjenhallinnassa.  

Vanhainkotityö

Vanhainkotityössä lähihoitajamme työskentelevät erilaisissa palveluasumisen yksiköissä osana moniammatillisia tiimejä. Lähihoitajat huolehtivat asukkaiden perushoidosta sekä tukevat ikäihmisten kuntoutumista, omatoimisuutta ja toimintakykyä.

Sairaanhoitajat voivat meillä työskennellä mm.

Laboratoriotyö 

Kauttamme löydät sairaanhoitajat myös esimerkiksi laboratorioihin näytteenottotehtäviin, näytteiden analysointiin ja käsittelyyn. 

Röntgentyö 

Sairaanhoitajamme voivat työskennellä myös terveyskeskusten ja sairaaloiden röntgenosastoilla.

Avoin työilmapiiri ja kilpailukykyinen palkkaus

Hoivateholla pääset tekemään merkityksellistä työtä kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä, jossa arvostamme toinen toisiamme. Meille on tärkeää, että kohtaamme toisemme ja asiakkaamme positiivisella asenteella sekä toisiamme kunnioittaen.

Meille työntekijöidemme jaksaminen ja työhyvinvointi on tärkeää. Haluamme, että työ on mielekästä ja motivoivaa, ja siksi tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen, TES:iä paremman palkkauksen.

Pitämällä huolta työntekijöistämme varmistamme myös asiakkaillemme motivoituneemmat työntekijät, jotka jaksavat tehdä töitä iloisella mielellä ja asiakaslähtöisesti.v

Hoivateho

”Hoivateholla on mukava työskennellä, kun tietää, että työnantaja aidosti arvostaa työntekijöitään, on aina valmis auttamaan ja kaikkiin kysymyksiin saa vastaukset. Reilun esimiehen ja huipputiimin kanssa on ilo tehdä töitä.”

Sari

Sairaanhoitaja

”Meillä on reilu esimies, joka auttaa aina kun apua tarvitsee, ja kaikki asiat selvitetään yhdessä. Työnantaja arvostaa työntekijöitään, ja pitää meidän puoliamme. Meillä on myös hyvä ja avulias työtiimi, jossa kaikki ovat yhdenvertaisia. Tykkään tehdä tätä työtä koko sydämestäni.”

Johanna

Lähihoitaja

Sairaanhoitajan ja lähihoitajan avoimet työpaikat

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan tiimiimme

Mitä edellytämme sinulta

 • Olet sairaanhoitaja, lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on vähintään 60 opintopistettä ja lääkelaskut suoritettuna
 • Olet kiinnostunut työskentelemään ikääntyneiden parissa, etupäässä kotihoidossa
 • Olet oma-aloitteinen, reipas ja itseohjautuva
 • Et säikähdä hektistä ja muuttuvaa työnkuvaa
 • Sinulla on ajokortti (oman auton käyttö toivottavaa, mutta ei pakollista)

Mitä tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden tehdä tärkeää hoito- ja hoiva-alan työtä erilaisten ihmisten parissa, hankkia työkokemusta ja kehittyä urallasi
 • Kilpailukykyisen palkkauksen: lähihoitajan palkka alk. 16 €/h ja sairaanhoitajan palkka alk. 21 €/h
 • Joustavan työantajan ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia vaihtoehtoja työntekoon
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin (töitä tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden kodeissa maanantaista sunnuntaihin, sekä aamu- että iltavuoroissa)
 • Mahdollisuuden suorittaa LOVe-tentin kauttamme (lääkeluvat ovat edellytys sairaanhoitajille)
 • Avoimen ja kannustavan työilmapiirin, jossa sinua arvostetaan

Vailla työntekijää tai työpaikkaa?

Heidi Terho
info@hoivateho.fi
040 191 5107

Jätä avoin hakemus!

Jätä avoin hakemus